FOTO by Amazon

Dom

Mini pila za rezanje savršenih kriška pizze, treba nam već danas

Krešimir Šustić 18. rujna 2020.

Mukama je došao kraj!

Pizza je jedno od omiljenijih jela koje je nastalo krajem 18.stoljeća u susjednoj nam Italiji, a u današnje doba je možemo pronaći na jelovnicima diljem svijeta.

Tijekom svih tih godina glavni sastojci su ostali isti, no dodaci kojima volimo obogatiti svoje okrugle i slasne ljepotice, razlikuju se po tome koje okuse najviše preferiramo.

Svatko od nas voli otići u restoran, sjesti kao kralj i uživati u ukusnim zalogajima talijanskog specijaliteta koji je raj za naša nepca, ili jednostavno na vratima svog doma dočekati dostavu, no ipak se najviše cijeni kućna izradu istog.

Tako možemo napraviti onakvu po našem guštu, stavljajući čak i ananas ili nešto što je drugima nepojmljivo, a tijesto izvaljati u pravokutnom, okruglom ili bilo kojem drugom obliku.

Nakon što je fino ispečemo i izvadimo iz pećnice, potrebno je narezati kriške, kako bi svatko dobio istu količinu, te kako nitko ne bi ostao zakinut.

Zato nam je potreban adekvatan rezač poput onog kojeg smo pronašli na web shopu Amazon, koji će nam pomoći da s minimalnom dozom truda uspijemo u tome.

$19.18

Pizza Boss oblikovan je poput kružne pile, tako da onaj tko reže izgleda poput pravog tesara u akciji.

Sama oštrica je od nehrđajućeg čelika i isporučuje se sa zaštitnim štitnikom, tako da oštri rub možete držati pokrivenim dok je u ormariću kako biste izbjegli nesreće.