FOTO by Funboy

Dekor

Mini bazen za hlađenje cuge ono je što nam treba za vruće dane!

Antonija Andabak 17. svibnja 2020.

Ovaj se mini hladnjak može koristiti u bazenu ili van njega što ga čini savršenim rekvizitom za pravi Summer party!

Ljetni dani nisu potpuni ako nemate nekoliko sezonskih rekvizita, a to su redom: luftić u obliku plamenca ili ogromne krafne, suncobran, ručnik i hladno, osvježavajuće piće u ruci. Bilo da je vaš izbor limunada, gin-tonic ili koktel, pronašli smo savršen ljetni hladnjak koji će vaše omiljene napitke satima držati rashlađene!

Cocktail party! Pripremite mojito i margaritu u Frida čašama!

Hladnjak, iako vam za ovakav tip doista ne treba struja, praktičan je proizvod brenda Funboy, izgleda kao mini bazenčić i dolazi u nekoliko slatkih uzoraka i veselih boja idealnih za vruće ljetne dane. Sve što trebate za privatni Summer party je puno leda, omiljena cuga i mjesto na kojem ćete uživati s prijateljima u rashlađenim napitcima!

Imajte na umu da ovaj mini bazenčić može istovremeno hladiti do 18 boca, limenki ili bočica, a ugodno se može smjestiti i čaša s pićem koja treba hitno hlađenje.

Mini bazenčić za hlađenje pića trebat će do 3 vreće leda kako bi se napunio, a možete ga koristiti u vodi ili izvan njega, što ga čini idealnim rekvizitom za pool party!

Cijena ovog proizvoda kojeg vrijedi momentalno staviti u shopping košaricu iznosi 25 dolara, dolazi u tri ljetne boje, a dostava se vrši i u Hrvatsku tako da praktički nemate izgovor ne naručiti ovaj fenomenalni mini fridge za hlađenje cuge!

Možete ga naručiti OVDJE!