FOTO by Milka

Dom

Milka zečići uskršnja su poslastica za naše mališane!

Viktoria Mikulić 04. ožujka 2024.

Osvojio nas je njihvo dizajn...

Kada pomislimo na slatko, prvo nam na um padne čokolada. Osim što je najčešće jedemo samostalno, koristimo je i kao sastojka u mnoštvo drugih slastica.

Milka je sinonim za kvalitetnu čokoladu i svi su barem jednom isprobali klasik od alpskog mlijeka. Danas proizvode ovog kultnog brenda možete pronaći u brojnim izdanjima, od čokolade s lješnjakom, oreo keksima, jagodom, karamelom i slično, svatko ima svog favorita.

Iako čokolade nemaju konkurenciju, povodom određenih prigoda Milka nas počasti limitiranim verzijama. Nedavno smo pisali o Kinder čokoladnim i prhkim čokoladicama u obliku uskršnjih pilića, a sada su nam pažnju privukli zečići.

Ususret Uskrsu, lansirali su Milka čokoladne zečiće u svom prepoznatljivom ljubičastom ruhu. U ponudi su tri zečića koji tumače sljedeće djelatnosti: geologa, pilota i astronauta. 

Ovi zečići nesumnjivo će privući djecu i odrasle i postati nezaobilazan dio uskršnje košare kao i blagdanskog stola.

Za sada su opaženi u Mulleru u Njemačkoj, no vjerujemo da će pronaći put i do polica naših trgovačkih lanaca u narednim tjednima.

Ako i vi želite malu nadopunu blagdanske košarice, Milka zečići će joj pružiti najslađe ruho, a također ih možete iskoristiti i u potrazi za pisanicama kao nagradu svojoj dječici.