FOTO by Instagram @jessmaynard_nails / @lilianaxnails / @charlotteemilybeauty_

Ljepota

Mikro francuska manikura savršen je proljetni trend noktiju

Una Lora Banjac 20. ožujka 2024.

Donosimo top 10 inspirativnih primjera

Kad se francuska manikura napokon vratila u modu, nakon što je nekoliko godina bila out, vratila se sa stilom. Osim tradicionalnog bijelog vrha na koji smo navikli, trendi su postale i druge varijacije klasičnog frencha poput deep frencha, double frencha, filigran frencha… No, jeste li čuli za mikro french?

Mikro french je tanka „vrpca“ boje na vrhovima vaših noktiju, toliko jednostavna, a opet toliko upečatljiva i chic!

Može se napraviti klasičnim bijelim lakom koji nam je svima poznat ili se može ubaciti malo boje, dok ga svijetle neonske nijanse ili metalik završeci čine posebno prikladnim za proljeće i ljeto.

Nail art će ovog proljeća biti inspiriran prirodom. Voćne naljepnice poput trešanja i limuna stavljaju se na više ili jedan nokat, a možete dodati i životinjski print kao zanimljiv zaokret na „francuskom vrhu“. Zmijski, tigrasti i leopard uzorci vidjet će se na noktima jednako često kao i u odjevnim kombinacijama.

Tanak, jedva vidljiv potez boje duž ruba vaših noktiju preko neutralne baze izvrstan je za ljubitelje prirodnih i kratkih noktiju jer vam nije potrebna velika duljina da biste ga isfurali.

Ako tražite inspiraciju za trend mikro-francuske manikure koju ćete ponijeti u vaš salon za nokte, imamo je dosta te ju donosimo u nastavku…