Odjeća

Midi pletene haljine u stilu dolčevite dolaze iz Manga!

Viktoria Mikulić 21. listopada 2019.

Volimo komade koji su istodobno elegantni i udobni!

U posljednje vrijeme sve nam je bitnije da je odjeća koju nosimo ugodna, ležerna, da nas ne opterećuje. Je li to znak da smo ostarjeli ili se prvenstveno želimo osjećati dobro u svojoj koži, ne znamo ni sami. A možda smo samo shvatili da nema ništa neprocjenjivo kao osjećaj opuštenosti na svakom koraku.

Jednostavni odjevni predmeti sve više zaokupljaju našu pozornost i spremni smo ponekad izdvojiti više novaca za kvalitetne stvari, nego da svaki mjesec kupimo nešto novo.

Mango uvijek donosi novitete koji imaju sve ono što priželjkujemo. Iako vremenska prognoza zadnjih dana nalikuje na ljeto, za čas ćemo se suočiti s niskim temperaturama. Ove 4 dolčevita haljine iz Manga pomoći će nam da te hladne dane provedemo u cozy raspoloženju.

One dolaze u zlatnoj, crnoj i sivoj boji, a uklopit će se uz pregršt obuće poput tenisica, gležnjača, visokih čizmi, salonki…Ove casual pletene modele preko dana možete nositi samostalno te tako naglasiti njihovu ležernost, dok ih za večernje izlaske svakako kombinirajte s upečatljivim remenom.

Tople i fancy haljine možete pronaći po cijeni od 249,90 kuna!