Modni dodaci

Mickey&Minnie ruksaci iz Primarka naša su najveća slabost!

Viktoria Mikulić 02. studenoga 2019.

Ako planirate posjetiti Ljubljanu, garantiramo vam da posjet neće biti uzaludan...

Primark je na našoj listi prioriteta već dugi niz godina, još od onih trenutaka kada se nije ni naziralo otvaranja poslovnica u susjednim zemljama. Cijelu godinu skupljali smo novce za avionsku kartu do Londona gdje bi nam prvi pravac bio upravo ovaj megapopularan brend!

Ušli smo praznih ruku, a izašli prepunih vrećica, širokog osmijeha i bez prevelikog troška.

Osvojili su nas asortimanom unutar kojeg možete pronaći gotovo sve što zamislite, a i dan danas jednako se radujemo svakoj novoj kolekciji. Srećom, trgovački lanac ove je godine otvorio svoja vrata i u susjednoj Ljubljani.

Iako smo u početku bili skeptični jer se nismo pretjerano oduševili ponudom u Grazu, Primark u Ljubljani premašio je naša očekivanja. Poslovnica na dva kata dovoljno je prostrana da rezervirate cijeli dan za shopping. Najviše nas je očarala ponuda Disney proizvoda, točnije Mickey&Minnie noviteta.

Svaki od modnih dodataka s motivima najslađih mišića poseban je na svoj način, osobito torbe i ruksaci kojima ne možemo odoljeti. Istaknuli smo 5 stylish ruksaka i jednu simpatičnu torbicu za koje smo uvjereni da će veoma brzo nestati s polica. Cijene su im iznimno pristupačne, od 14 do 16 eura.

Također, tu su i dva zanosna kofera u ruhu Disney likova čija je cijena odličnih 45 eura pa ako se spremate na neko putovanje, a vaš mališan (ili vaša malenkost) želi novi putni asortiman, znate gdje ih treba potražiti.

Pratite nas jer vas uskoro darujemo s 2 modela Disney ruksaka…

#b-day IGRA DARIVANJA

Povodom 3. ročkasa jednu sretnicu nagradit ćemo s preslatkim Minnie ruksakom točkastog uzorka. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Minnie ruksakom točkastog uzorka je Matea Grepo.

#b-day IGRA DARIVANJA 

Povodom 3. ročkasa jednu sretnicu nagradit ćemo crnim Mickey ruksakom s preslatkim ušima. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica je crnog Mickey ruksaka s preslatkim ušima je Nina Kalafatić (Instagram: nina.kalafatic).

 

ČESTITAMO SRETNIM DOBITNICAMA I MOLIMO DA NAM SE ZAJEDNO S PODACIMA JAVE U FB INBOX.