FOTO by Etsy

Dekor

Mickey Mouse viseća teglica svaki će sukulent učiniti još slađim!

Viktoria Mikulić 17. travnja 2023.

Ova posudica pravo je osvježenje, neovisno o tome postavili je u dom ili ured…

Mickey Mouse je jedan od najpopularnijih Disney likova i nema osobe na ovoj planeti koja nije barem jednom čula za ovu kultnu ikonu. Osim u crtanim filmovima, preslatki mišić često se pojavljuje u novim kolekcijama brendova, kako u modnim izdanjima, tako i u home dekor segmentu.

Ako želite osvježiti svoj dom s malo Disney magije, imate sreće! Posude za sukulente veliki su trend zadnjih godina i izvrstan su način da u svoj dom ili ured unesete nešto pozitivnosti.

Na Etsyju postoji gomila različitih Disneyjevih teglica za sukulente, savršenih za svačiji ukus, a mi smo pronašli svog favorita.

Zajedno s mišjim ušima, ova teglica modelirana je prema prepoznatljivom izgledu popularnog Disney lika – Mickey Mousea, samo što ovog puta ne dolazi u crveno crnom izdanju, već u sivom tonu koji će se uklopiti u svaki interijer.

mickey mouse teglica

U svoj prostor dodajte ukrasnu i funkcionalnu viseću teglicu koja neće proći nezamijećeno, a koja će se uklopiti u svaki stil uređenja.

Sigurni smo da je ova saksija odlična investicija jer će nam svaki put izmamiti osmijeh na licu, a unutar iste možete staviti živu ili umjetnu biljku ovisno o tome jeste li vješti u održavanju istih ili vam biljke služe samo za gledanje.

Za sve koji silno žele Mickey Mouse ukrasnu teglicu, njezina cijena iznosi £28.23, a pronaći je možete na etsy.com/uk!