Make-up

Mickey Mouse vamp ruževi za usne ono su što trebate ove zime!

Antonija Andabak 27. studenoga 2018.

Crveni i crni ruževi na vašim se usnicama pretvaraju u divne bobičaste nijanse

U kolaboraciji s vintage make up brandom Bésame Cosmetics, upravo je lansirana do sada najslađa kolekcija ruževa za usnice koja odgovara apsolutno svim tonovima kože.

Prva od dvije nijanse prikladno je nazvana “Mickey Red”. Opisana kao klasična crvena nijansa hladnijeg toga s ružičastim podtonom koji bojom podsjeća na jagode.

Kremasta formula crvene Mickey Mouse boje laska svima, neovisno o vašoj boji tena, dok dugotrajnost iste jamči nosivost od nekoliko sati bez potrebe za popravljanjem.

Druga nijansa ruža “Ink and Paint” izgleda iznenađujuće goth za Mickey Mouse kolekciju. Iako je ruž crne boje, ista se prilagođava vašoj boji tena te postaje predivna, bogata boja maline, a najbolje od svega je što i miriše na to divno bobičasto voće!

Za oba ruža, Ink and Paint i Mickey Red pomno je osmišljena retro-metallic ambalaža inspirirana Mickey artom 30-ih godina prošlog stoljeća.

Cijena pojedinog ruža za usnice iznos 24$ ili ih možete kupiti u setu sa zlatnim ogledalcem za 50$ na web stranici Bésame Cosmetics.