FOTO by Zara Home

Kids

Mickey&Minnie dječji pončo za plažu oduševit će naše mališane!

Viktoria Šafranić 04. svibnja 2020.

Mi im ne možemo odoljeti, a vi?

Odlazak na plažu za mnoge roditelje predstavlja užitak, no istodobno i veliku brigu. Ovisno o tome je li objekt u kojem odsjedate smješten u blizini plaže, potrebno je dobro razmisliti što sve treba ponijeti kako ne bi bilo uzaludnog vraćanja kilometrima daleko.

Naravno, svi koji doslovno iz apartmana zakorače na plažu ne moraju o tome brinuti, no takvih je zaista malo. Djeci vrlo brzo postane dosadno stoga im treba osigurati sve adekvatne stvarčice koje će ih zaokupiti satima. Naravno, važno je ponijeti nekoliko bočica vode kako bi se uvijek mogli rashladiti. Ne smijemo zaboraviti na kreme za sunčanje suncobran, a kao snack predlažemo voće.

Nadalje, kantice, lopate i sva oprema koja im treba za gradnju tu je da im potaknu kreativnost i nas skupa s njima vrate u djetinjstvo.

Jedan od obaveznih predmeta bez kojeg ne idemo na plažu je ručnik. Budući da mališani stalno trčkaraju u vodu i potom natrag na ručnik, često je isti mokar već za nekoliko minuta.

Ponekad ih jednostavno nemamo dovoljno koliko ih naši prinčevi i princeze uspiju iskoristiti. Savršena alternativa tome je pončo koji će ih štititi od sunca i osušiti u vrlo kratkom roku. Upravo smo pronašli novitete s najdražim Disney likovima.

Odjevni predmet i ručnik u jednom, pončo za plažu iz nove dječje Zara Home kolekcija dolazi u dva preslatka izdanja. Onaj u boji breskve s prugama šarmirat će sve djevojčice jer ga krasi neponovljiva Minnie Mouse i natpis ‘One of a kind’ koji joj i priliči, dok će se bijeli pončo s likom Mickey Mouse i žutim slovima ‘Total legend’ vjerojatno svidjeti dječacima.

Ako ste na plažu zaboravili kapu, ne morate brinuti jer ova pamučna ponča imaju kapuljaču koja je sasvim dovoljna za obranu od sunca. Za koji god se odlučili, vaša dječica bit će stylish i zaštićeni tijekom najtoplijih ljetnih dana.

Cijena im je 159,00 kuna, a za detaljnije informacije zavirite OVDJE.