FOTO by Disney shop

Dom

Mickey i vesela družina u božićnom duhu osvajaju kuhinje

Krešimir Šustić 09. listopada 2020.

Pečenje kolača i keksa će postati naša omiljena aktivnost ovih blagdana

Onog trenutka kada stigne jesen i sa sobom donese hladnije vrijeme, postajemo svjesni činjenice da nam uskoro dolazi najljepši dio u godini, adventsko doba.

Samim time nas obuzme toplina oko srca koja duboko u svima nama budi osjećaj neizmjerne sreće zbog koje se osjećamo izrazito poletno i veselo.

$22.99

Osim što gradske ulice vrve od lampica i prigodnih ukrasa, naši domovi također poprime posebni ugođaj dodavanjem raznih dekoracija u kutke životnih prostora.

Kako bi svaka prostorija bila okićena i upečatljiva, trebali bismo dodati nekoliko sitnica koje će unijeti dozu radosti i dati prepoznatljiv štih.

$39.99

Ako netko prednjači u tim stvarima, onda je to definitivno Walt Disney, čiji istoimeni brend u svom web shopu nudi mnoštvo primamljivih predmeta.

Ovoga puta donosimo stvarčice s popularnim likovima koji će naše kuhinje učiniti omiljenim prostorijama svih ukućana.

$49.99

Tako za pečenje kolača možemo svoju odjeću zaštititi crvenom pregačom dok s velikim guštom i žlicama za miješanje u zdjeli pravimo smjesu za kolače koje ćemo kasnije oblikovati pomoću kalupa u obliku kultnog Mickeya i Minnie.

Prije nego ih poslužimo, odložit ćemo ih u keramičku posudu u obliku kuće koja nas podsjeća na kućicu od medenjaka s veselom Disneyevom družinom.

$59.99

Tu je i set malenih zdjelica za grickalice ili sitnije namirnice koje su spojene u keramički vlakić s nekoliko vagona.

Sudeći po svemu, ovog Božića će Mickey i njegovi prijatelji biti glavne zvijezde dekoracija u našim domovima, što nas jako veseli.