FOTO by Box lunch

Dekor

Mickey i Minnie šarmantni dodaci uz koje ćemo svaki dan kuhati s guštom

Krešimir Šustić 15. rujna 2020.

Svaka prostorija zaslužuje motive najpopularnijeg miša i mišice

Osim što su se zadnjih godina omiljeni miš i mišica iz Disney tvornice mogli pronaći kao glavne uloge na komadima iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka, često smo ih imali prilike vidjeti i na drugim stvarčicama i predmetima.

Tako su bili glavni motivi koje smo postavljali kao dekoracije u naše domove, od preslatkih posteljina i jastučića, pa sve do urbanih slika i raznih ukrasa u popularnom obliku s ušima.

$59.90

Izgleda kako je svijetom zavladala Disney-mania, te na svakodnevnoj bazi pronalazimo mnoštvo proizvoda sa simpatičnim crtanim likovima koji prikazuju njihove vesele avanture.

Ovoga puta, za oko su nam zapeli šarmantni kuhinjski dodaci uz koje će nam kuhanje postati nova najomiljenija aktivnost, te ćemo uistinu početi kuhati s guštom.

$49.90

Ikonično i šarmantno lice Mickey Mousea krasi upadljiv lonac za kuhanje. Iti se sastoji od posude s motivom prepoznatljivih crvenih hlača i poklopca s držačem u obliku miša, što čini savršen dodatak bilo kojem domu Mouseovih fanatika.

$19.90

Ananas, trešnja, limun, rajčica i još mnogo drugih voćki u obliku popularne glave ukrašavaju ovu naizgled kvalitetnu posudu, podesivu kontrolu temperature i poklopac od kaljenog stakla.

$19.90

Kako bi svoje elemente i radne površine uvijek održavali čistima, tu su krpe za brisanje i spužvaste rukavice uz koje bez problema možemo primiti u ruke i najvrelije posuđe.

$19.90

Dolaze u tri različita izdanja od kojih nam se najviše sviđa onaj ljubavni, na kojem Mickey i Minnie zaljubljeno uživaju u najromantičnijem gradu na svijetu, Parizu.