FOTO by Disney

Dom

Mickey i Minnie Mouse razigrani dodaci uz koje kuhanje postaje omiljena aktivnost

Krešimir Šustić 05. kolovoza 2020.

Zna se koja nam je najomiljenija prostorija u domu

Sa sigurnošću možemo reći da su Disney crtani likovi najpopularniji junaci na cijelom svijetu uz koje su brojne generacije odrastale, smijale se i plakale.

Uveseljavale su nas razne princeze koje su se borile protiv zla, simpatične i nestašne životinje koje su u većini slučajeva predstavljale dobru stranu života i naravno, junak koji je prvi naslikan od strane ovog mogula, Mickey Mouse.

Nastao je prije 92. godine i od tada je zaštitno lice ove kompanije, a svakodnevno ga imamo prilike viđati na odjeći, obući i modnim dodacima, što dokazuje da je postao dio naših života.

Osim u modnom svijetu, često je glavni akter na brojnim stvarčicama, pogotovo u svom domu, Disney shopu, koji vrvi od milijun proizvoda s motivima cartoon ikone.

Švrljajući po službenoj web trgovini, naišli smo na dodatke za kuhinju koje će svaki veliki zaljubljenik u animiranog lika poželjeti imati u svom vlastitom domu.

Majstori za slastice tako mogu napraviti efektnu tortu pomoću kalupa za kolače, palačinke i jaja u obliku Mickeya ili miješati kreme pomoću ručne miješalice.

Tu je i pregača kako bi prilikom kuhanja ostali čisti, keramička posuda za kekse, drveni valjak za tijesto i metalni čepovi za boce ukrašeni motivima zaljubljenog para Mouse.

U nastavku slijedi galerija sa slikama naših favorita odabranih među mnoštvom artikala koji su jednom riječju, očaravajući.