Kids

Mickey i Minnie bočice za vodu koje bi svaki mališan poželio!

Viktoria Šafranić 19. ožujka 2021.

Uz njih, odbiti vodu nemoguća je misija...

Stalno slušamo o tome koliko je voda važna za očuvanje našeg zdravlja i da bismo dnevno trebali konzumirati barem dvije litre ove jedinstvene tekućine.

Posebice u proljetnim i ljetnim mjesecima, kada smo sve više aktivniji, rekreiramo se kada god nam se ukaže prilika, bočica vode neizostavan je dodatak koji bismo uvijek trebali nositi sa sobom. Ne samo da će nam pružiti potrebnu dozu hidratacije, već će nas i sačuvati od nesnosnih vrućina.

Baš kao i nama odraslima, djeci je također voda potrebna kako bi mogli normalno funkcionirali. Ako su vašem mališanu draži sokovi, a svjesni ste da su oni nezdravi i prepuni šećera, možda bismo vam mogli pomoći da ih nagovorite na ovu zdravu varijantu.

Na Disney web shopu pronašli smo dvije bočice za djecu koje dolaze s ilustracijama najzaljubljenijeg Disney para. Kultne ikone Mickey i Minnie Mouse već su sasvim dovoljna motivacija da dječicu nagnamo na što češće ispijanje vode. Iako su bočice namijenjene za vodu, to ne znači da im kao nagradu ponekad ne možete uliti malo soka…

Iz bočica suptilno vire glavice Mickey i Minnie Mouse. Ona dolazi u pink izdanju s točkicama i mašnicom, dok je Mickey verzija u crvenom ruhu.

Za sve koji smatraju da je voda izvor naših života i žele svoje najmlađe od malih nogu učiti njezinoj važnosti, predlažemo kupnju ovih simpatičnih rekvizita koje možete pronaći OVDJE.