FOTO by Instagram @christinas_food_news / worldofsweets.de

Dom

Merci zimski užitak – limitirano izdanje čokoladne poslastice se vraća!

Daria Lovrić 31. kolovoza 2023.

Unutar merci Finest Selection Winter Edition očekuju vas 4 najfinija okusa!

Ako ste ljubitelj čokolade zasigurno ste upoznati s merci asortimanom čokoladica. Kultni proizvođač čokoladnih kreacija često nas iznenađuje s limitiranim izdanjima u kojima su samo one najbolje od najboljih.

I ove ćemo zime imati prilike uživati u pomno izabranim okusima popularne merci bombonijere u limitiranom zimskom izdanju.

Naime, na njemačko tržište, merci Finest Selection Winter Edition, dolazi u listopadu, stoga ako imate frendicu, sestričnu ili tetu u Njemačkoj pravo je vrijeme da vam pošalje jedan slatki paketić.

merci Finest Selection Winter Edition

S obzirom na to da je riječ o limitiranom izdanju ove kultne slastice, vrlo će vjerojatno na tržištu biti isključivo u blagdanskom periodu.

U ukusnoj merci Finest Selection Winter Edition kolekciji čokoladica očekuju vas četiri najfinije čokoladne kreacije koje su savršene za hladnu sezonu. Uz sorte Winter Praliné, Spekulatius, Winter Apple i Almond Orange možete se veseliti sočnoj selekciji koja stvara pravi božićni ugođaj s fino usklađenim aromama.

merci Finest Selection Winter Edition

Kao uvertira u blagdanski period ove ukusne čokoladice zasigurno odlično pašu uz kavu, kakao i druge tople napitke. Vjerujemo da su ove merci čokoladice, baš kao i one klasičnog okusa pravi raj za nepca.

Ne preostaje nam ništa drugo nego nadati se da će ova limitirana serija stići i kod nas!