FOTO by Instagram @theeastorlandoapts / @world_of_sweets.de

Dom

Merci kokos kolekcija – tropsko limitirano izdanje koje jedva čekamo!

Daria Lovrić 14. prosinca 2022.

Neodoljive kombinacije okusa vode nas u egzotične krajeve!

Vjerujemo da su svi ljubitelji čokolade, a i oni koji nisu, upoznati s merci asortimanom čokoladica. Kultni proizvođač čokoladnih delicija često nas iznenađuje novim limitiranim izdanjima u kojima su oni najbolji i najukusniji sastojci.

Nalazimo se u blagdanskom periodu u kojem uživamo u nešto „težim“ okusima koji nas asociraju na Božić i zimski period. Kremaste i bogate teksture te začini poput đumbira, cimeta i klinčića vode glavnu riječ, međutim vrlo uskoro ćemo tražiti lagane, slatkaste i egzotične okuse koji će nas odvesti na rajske destinacije.

Nakon limitiranog izdanja čokoladne poslastice merci zimski užitak, vrijeme je za slatki novitet iz merci tvornice!

Iduće godine u lipnju očekuje nas nova merci Coconut kolekcija. Riječ je o ljetnom limitiranom izdanju čiji će vas okus istog trena u mislima odvesti na daleka egzotična mjesta i bijele pješčane plaže.

U ovoj tropskoj kolekciji nalaze se četiri vrste čokoladica, od kojih su dvije od bijele čokolade i dvije od mliječne čokolade s nekom vrstom punjenja od kokosa.

Dolaskom toplih i sunčanih dana sve ćemo češće posezati za slatkim, punim i egzotičnim okusima, stoga je merci novitet pun pogodak, posebice za ljubitelje kokosa!

Još uvijek nemamo informaciju koliko će nova merci kolekcija koštati, ali se nadamo da ćemo ju ovo ljeto vidjeti i na policama u Lijepoj našoj!