Zabava

Mega luftić u obliku cvijeta za savršen Instagram selfie!

Daria Lovrić 23. lipnja 2023.

Ne tražite dalje! Pronašli smo najfotogeničnije luftiće!

Mega luftići su sjajna ideja za pool party ili kupanje u moru. Ovi šareni napuhanci dodaju dodatan element zabave, garantiraju odlične fotke i omogućavaju udobnost.

Postoji nekoliko razloga radi kojih naprosto obožavamo mega luftiće i u potrazi smo za novim primjercima koje ćemo koristiti cijelo ljeto.

Mega luftić u obliku cvijeta 1
Mega luftić u obliku cvijeta

Mega luftići su izuzetno veliki i impresivni, a njihova veličina privlači pažnju i stvara spektakularan vizualni efekt jer daju dojam raskoši i veličanstvenosti. Mega luftići su izvrsni za fotografiranje – njihova veličina čini ih zanimljivim elementom za pozadinu i stvaranje atraktivnih fotki koje će osvojiti društvene mreže.

Mega luftić u obliku cvijeta 2

Mega luftići za uživanje sa stilom!

Mega luftići potiču interakciju i zabavu te dodaju dekorativni element svakom događaju ili aktivnosti. Kako bi vam olakšali potragu za upečatljivim primjercima na koje će malo tko ostati imun predstavljamo vam očaravajuće luftiće u obliku cvijeta.

Mega luftić u obliku cvijeta 3

Ovi efektni mega luftići dolaze u veličinama od S do XXL i savršeni su za uživanje u trenucima s prijateljima u vašem bazenu ili moru. Luftić tvrtke OGO ručno je izrađen u Španjolskoj od luksuznih vodootpornih materijala i dizajniran je kao ugodan prostor za sjedenje i ležanje.

Predivan luftić dostupan je u osam boja – koraljnoj, bijeloj, plavoj, antracit, boji pijeska, zelenoj, narančastoj i senf žutoj.

Cijena XL modela iznosi €290, a svoj primjerak možete naručiti putem playoffside web trgovine.