FOTO by Instagram @globalfoodnews

Make-up

McDonald’s limitirano izdanje lakova za nokte asocira na omiljene umake!

Viktoria Mikulić 28. kolovoza 2023.

Stiže 5 lakova za nokte u bojama popularnih McDonald's umaka

Uz ekskluzivno limitirano izdanje “MyTaste – MyManicure”, McDonald’s Austria 29. kolovoza 2023. lansirat će lakove za nokte u bojama najpopularnijih McDonald’s umaka.

Ova jedinstvena linija impresionira kečapom od rajčice u jarko crvenoj boji, zatim lakom za nokte koji asocira na kultno vrhnje u klasičnoj bijeloj ili “cocktail” boji – nježno ružičastoj i boji breskve. Paleta boja nadopunjena je “slatko-kiselim umakom” u nijansiranoj narančastoj sa srebrnim i zlatnim sjajem te “barbecue umakom” u tamno smeđoj boji.

Kako bi novu kolekciju predstavio u doličnom stilu, McDonald’s Austrija prionuo je na posao povodom predstavljanja te otvara prvi svjetski McDonald’s pop-up salon za nokte u Beču od 29. do 31. kolovoza 2023. godine.

Obožavateljice i ljubiteljice mode mogu besplatno manikirati svoje nokte u boji svog omiljenog umaka kod profesionalnih nail artista u MyManicure Nail Studio na Invalidenstraße 15 u trećem bečkom okrugu. Termini se mogu rezervirati u McDonald’s aplikaciji od 21.08.2023.

Mi za jesenske dane biramo tamno smeđu nijansu koja bi se savršeno stopila uz naše outfite. Nadamo se da će osim u austrijskom, i hrvatski McDonald’s osmisliti sličnu make up inicijativu koja bi zasigurno privukla pozornost svih fashionistica, ali i obožavateljica ovih fantastičnih umaka.

Koji je vaš omiljeni umak i biste li i vi napravili nokte koji tako jako podsjećaju na neke od kultnih McDonald’s proizvoda?