FOTO by XYZ

Moda

Max Mara sofisticirane košulje i haljine s mašnom kao glavni adut poslovnog looka!

Viktoria Šafranić 05. svibnja 2021.

Poslovno odijevanje nije nam ono najdraže, no posljednjih godina business dress code se značajno promijenio i moramo priznati, sve nam se više sviđa. Klasična odijela zagasitih boja i strukirane bijele košulje zamijenili smo ležernim materijalima, efektnijim nijansama i trendi uzorcima. Odlazak na posao sada je modno osviješten, dok smo istodobno zadržali klasičnu eleganciju koja priliči […]

Poslovno odijevanje nije nam ono najdraže, no posljednjih godina business dress code se značajno promijenio i moramo priznati, sve nam se više sviđa.

Klasična odijela zagasitih boja i strukirane bijele košulje zamijenili smo ležernim materijalima, efektnijim nijansama i trendi uzorcima. Odlazak na posao sada je modno osviješten, dok smo istodobno zadržali klasičnu eleganciju koja priliči svakoj situaciji – od sastanaka s klijentima, domjenaka do običnog radnog dana koji zahtijeva sjedenje u uredu za laptopom.

Max Mara Weekend je brend čije nas kreacije zapanjuju, međutim svjesni smo da cijene nisu pretjerano pristupačne, što mnoge sprječava da kupe njihove artikle.

Ipak, ako želite komad odjeće koji ćete nositi godinama, onda biste se definitivno trebali odlučiti za jedan od njihovih noviteta koji odišu profinjenošću.

Nas su osvojile svilene košulje i pamučne haljine koje dolaze s mašnom, a koje će predstavljati glavni adut poslovnog outfita.

Svaku od njih odlikuju pufasti rukavi i većina je upotpunjena prugastim uzorkom. Nama je ipak najposebnija košulja bijele boje koja nije ukrašena printom, već je mašna čini dovoljno atraktivnim za spoj s hlačama i suknjama.

Ove ljepotice nisu samo isplativa investicija, već bezvremenski odjevni predmeti koji će iz sezone u sezonu samo dobivati na važnosti.

Svi modeli trenutno su dostupni u XYZ trgovinama, a njihove cijene saznajte putem LINKA.