FOTO by Kennedy News and Media

Zabava

Maska za zaštitu lica dolazi u vidu grudnjaka? Ovako to izgleda kod žene s F košaricom!

Krešimir Šustić 27. ožujka 2020.

Ova mama je na smiješan način pokazala kako to zapravo izgleda

Dok kratimo vrijeme koje provodimo u karanteni svakakve nam ideje prolaze kroz glavu. Društvene mreže vrve od zabavnih videa koji nas nasmijavaju u ovo tmurno doba. Zbog nedostatka maski koji nas štite u doba pandemije, na internetu možemo pronaći bezbroj načina kako napraviti vlastitu u kućnoj radinosti.

Jedna od ideja koja se proširila viralno je maska napravljena od grudnjaka. Na prvu izgleda jako jednostavno i potrebno je svega par minuta kako bi dobili željeni proizvod. Ovaj sjajni projekt djeluje tako da jednu čašicu pričvrstite preko nosa i usta, prije nego što je pričvrstite u položaj koristeći trake za grudnjak.

Jedna simpatična mama svoje iskustvo je podijelila na društvenim mrežama i sve nas je nasmijala do suza. Svjesna činjenice da nije vitka bacila se na posao i ubrzo shvatila da za one koji nose košarice F to baš i nije najbolje rješenje. Dok su grudnjaci koje je vidjela online samo prekrivali područja usta i nosa, Gemminina masovna maska ​​progutala je cijelu glavu.

Zaslijepljena crvenom čipkom, Gemma je zamolila supruga Stevea da okine par fotki koje je pritom objavila na Facebook profilu. Nije se nadala da će njezina objava postati viralni hit i nasmijati ljude diljem kugle zemaljske. Mi joj dajemo čistu desetku za objavu i nadamo se da ćemo svakodnevno biti obasipani ovakvim stvarima.