FOTO by Instagram @marijanabatinic

Poznati

Marijana Batinić dva mjeseca prije poroda objavila fotku u badiću!

admin 19. srpnja 2020.

Uz najbolju volju da subotu provede na vani u gradu, Marijanu je, kako kaže-stvarnost, potjerala u krevet!

Lijepa 39-godišnja voditeljica popularnog TV show-a “Ljubav je na selu”, ljeto često provodi sa suprugom i kćerkom Enom na Šolti, s kojeg se u subotu vratila u Split.

Na Instagram story-ju objavila je fotografije bez makeup-a, uz iskreno priznanje da je imala želju izaći van po povratku u Split ali ju je “stvarnost potjerala u krevet“.

Uz pretpostavku da je mislila na trudnički umor, Marijana je za vrijeme boravka na Šolti bila aktivna u objavljivanju fotografija i story-ja uživanja sa suprugom Matejom Pašalićem i kćerkom Enom, stoga vikend proveden u krevetu, doista ne čudi.

Marijana se nedavno povukla s malih ekrana kako bi uživala u zadnjem tromjesečju trudnoće, a kako je sada dva mjeseca pred porod, svoje je pratitelje pitala kaže li se za to vrijeme da se “broji sitno“, a ako da, da odbrojava sitno i dinamitno!

Svoje je pitanje postavila uz objavljenu fotografiju u narančastom kupaćem kostimu, okinutu iz “ptičje perspektive” gdje se lijepo vidi trudnički trbuščić.

Osim komplimenata koje je Marijana dobila, jedan se “provukao” i za njenog 36-godišnjeg supruga Mateja čiji je izgled jedna komentatorica opisala kao:”Toop!”

Skladan par zajedno je od 2011.godine, a trenutno su posvećeni pripremi za dolazak prinove, gdje se Marijana nada da će druga djevojčica stići prirodnim putem i da će suprug moći prisustvovati porodu.