FOTO by Twitter @MariahCarey

Zabava

Mariah Carey izbacuje novi božićni singl!

admin 02. studenoga 2021.

Poslušajte kako zvuči nasljednica pjesme "All I want for Christmas is you"

Iako Mariah Carey već godinama dominira na svim božićnim ljestvicama, pjevačica megapopularnog hita “All I want for Christmas is you” najavila je još jedan blagdanski singl, i to baš u pravo vrijeme za nadolazeću “festive” sezonu.

Fall In Love At Christmas” pjesma je koja će se ovih blagdana neprestano vrtjeti, a u nastavku donosimo i tridesetak sekundi koje je pjevačica objavila na svojim društvenim mrežama.

Mariah je u pjesmi surađivala s Khalidom, a također se pojavljuje i zborski gospel te pjevač Kirk Franklin. Nakon što je dio pjesme podijelila na svom Twitteru, nastalo je totalno ludilo i mnoštvo obožavatelja zaključilo je da isječak iz spota zvuči uistinu blagdanski.

Kao i većina pjesama popularne pjevačice, i u ovoj pjesmi je tema pronalazak veze i partnera u ovo blagdansko vrijeme. Sigurni smo, da će slušajući pjesmu, svi samci dobiti želju da pronađu srodnu dušu i zajedno s njom provedu Božić.

Naslovnicu singla krase preslatke slike Carey, Khalida i Franklina dok su bili djeca.

Premijera je najavljena za 5.11. i jedva čekamo da nas blagdanski stihovi popularne pjevačice odvedu u jedan čaroban svijet.

Jedva čekamo Božić!