FOTO by Mango

Moda

Mango ulov! Pronašli smo povoljniju verziju Inuikii čizmica!

Daria Lovrić 28. rujna 2023.

Fluffy krzneni model očarava cijenom, dizajnom i kvalitetom!

Iako je jesen tek započela, odavno nam je jasno da sve manje uživamo u proljeću i jeseni. Većina godine je ili hladna ili vruća, stoga nije na odmet već sad krenuti u potragu za cozy modnim komadima koji će nas ugrijati kada se temperature još više spuste.

Mango krznene čizmice 1
Mango krznene čizmice

Kako bi i na niskim temperaturama stylish, birajte obuću koja izgleda trendy, ali je ujedno kvalitetna i topla. Postoji nekoliko popularnih brendova čija je obuća vrlo kvalitetna, topla i predivno izgleda, a samim time i drži podosta visoku cijenu.

Mango krznene čizmice 2

Mango krznene čizmice nalik na popularne Inuikii modele naš su adut u zimskim mjesecima

Ipak, omiljeni high-street brendovi nerijetko nas iznenade primjercima koji nalikuju dizajnerskim komadima, po puno povoljnijim cijenama. Ovog puta, u Mangu smo pronašli preslatki model čizmica koji nas neodoljivo podsjeća na Inuikii modele, ali je dostupan po znatno nižoj cijeni.

Mango krznene čizmice 3

Chic krznene čizmice u bež nijansi odlično će se uklopiti u gotovo svaki jesenski i zimski look. Njihova mekana unutrašnjost grijat će vaša stopala i na najnižim temperaturama, a preslatki dizajn će se uklopiti u casual izdanja uz jeans komade, ali i u nešto profinjeniji outfit uz haljine od pletiva.

Ako je i vas očarao novitet popularnog brenda, potražite ih putem Mango web trgovine po cijeni od 49,99 €. Iako je riječ o dječjem modelu, možete ih ugrabiti do broja 39.