FOTO by Balenciaga

Modni dodaci

Dva šarafa za 481€! To može samo Balenciaga

Una Lora Banjac 15. svibnja 2024.

Balenciaga je izbacila nove naušnice koje izgledaju poput garažnih vijaka

Ako nešto možemo reći sa sigurnošću, onda je to činjenica da nas Balenciaga uvijek iznova iznenadi i zaprepasti svojim neobičnim inovacijama, kontroverznim dizajnom i ‘uspješnim‘ spajanjem nespojivog.

Ovog je puta svjetski poznati brend Balenciaga odlučila kreirati, u najmanju ruku, interesantan i neobičan nakit, točnije naušnice, a radi se o paru srebrnih naušnica u obliku garažnih metalnih vijaka.

Balenciaga

Ovi su vijci tj. naušnice napravljeni od mjedi, a karakterizira ih srebrni metalni ton, reljefni dizajnerski detalji, hardver srebrne boje s ugraviranim logotipom brenda i polirana završna obrada.

Ove su naušnice namijenjene osobama probušenih ušiju, a za uho se pričvršćuju kopčom te se prodaju isključivo u paru.

Balenciaga

Ovo su nedvojbeno najskuplji šarafi na svijetu jer ove dvije naušnice koštaju čak 481 €.

S obzirom na sve neobične pothvate brenda Balenciaga poput selotejp narukvice, drvenih klompi, Balenciaga vrećice za dućan i grudnjak haljine – ove su naušnice čak i prihvatljiv dizajnerski primjerak ovog neobičnog i svjetski poznatog brenda.

Balenciaga

Ovakve naušnice svakako možete isfurati u mehaničarsku radionicu, vašu garažu ili u Bauhaus. Znatiželjne poglede garantiramo, no komplimente baš i ne.

Ako su vas ove naušnice ipak osvojile i želite imati ovaj primjerak, svakako ih možete naručiti preko farfetch.com stranice.