FOTO by Mango

Moda

Mango torbice od 99,00 do 199,00 kuna su ulov tjedna

Krešimir Šustić 05. lipnja 2020.

Svaki tjedan, novi modni dodatak jedan!

Od viška glava ne boli i to nam je svima jasno, pogotovo kada se radi o neodoljivim modnim dodacima, torbicama koje svakodnevno nosimo i mijenjamo ovisno o outfitu.

Ako nešto posebno u vezi njih volimo, onda je to njihova cijena kada su na popustu u omiljenim high street brendovima, jer znamo da ćemo tada ubosti dobar komad za manju količinu novaca.

Orsay torbice i mini ruksaci do 129,90 kuna su prava modna poslastica

Ovoga puta, oduševila nas je ponuda koju smo pronašli na Mango web shopu, te smo odlučili predstaviti modele koji su rado viđani na gradskim ulicama ove godine i izgledaju poput najsočnijih bombona koje s guštom dodajemo u svoj look.

U skladu s proljetno/ljetnom sezonom, krase ih raznolike šarene nijanse veselih boja koje svaki naš stajling zaokružuju i dodaju mu završni štih, baš kao šlag na torti.

Možemo vidjeti one stvorene za elegantne i svečane prigode, ozbiljnije komade za poslovne pothvate i naravno casual ljepotice koje nam uljepšavaju svaki dan.

U ponudi se nalaze popularne mini torbice koje su pokorile modni svijet i privukle svu pažnju ovoga svijeta na sebe, vrećaste, kao i one s lancima koje kao da su stvorene za izlaske, te modeli za oko struka od kojih se ističe onaj od juta.

U nastavku slijedi galerija s naših 20 favorita među kojima se vjerojatno nalazi barem jedan model koji će vam se svidjeti, stoga je pravo vrijeme da se počastite.