FOTO by Orsay

Moda

Orsay torbice i mini ruksaci do 129,90 kuna su prava modna poslastica

Krešimir Šustić 05. lipnja 2020.

Modni dodaci po povoljnim cijenama za svaku prigodu!

Torbice su svakodnevni hit koji ponosne vlasnice šeću gradom i pokazuju modele koje posjeduju u svojim privatnim kolekcijama, a ne izlaze iz mode otkada je prvi primjerak lansiran u prodaju.

Znamo da uz svaki outfit možemo kombinirati njih nekoliko, stoga nam nije teško izdvojiti svako malo dio budžeta za novi komad za kojeg znamo da će nam dobro pristajati.

Šarene ukosnice za svaki dan u tjednu čine pravi ljetni đir

Svakoga dana one potrebne, ali i nepotrebne stvarčice stavljamo unutar njih, stoga je bitno da budu pomno odabrane i usklađene s našim lookom neovisno o dizajnu ili boji u kojima dolaze.

Osim torbica, veliku popularnost imaju i ruksaci, pogotovo mini varijante, koje možemo uskladiti u naš poslovni, casual, ležerni i sportski stajling, a pružaju nam praktičnost i udobnost prilikom nošenja.

Često ih viđamo kao modni dodatak koji se nosi na kavu ili u šetnju za koju su nam potrebni ključevi, novčanik, mobitel i pokoji beauty ili make-up proizvod koji nam stanu u njih.

U potrazi za upečatljivim primjercima, naletjeli smo na popust brenda Orsay i pronašli zanimljive artikle koje možemo ubaciti u sve prigode, od onih večernjih i elegantnijih do onih streetstyle.

Dolaze u raznim oblicima i bojama s kojima ćemo sigurno biti upečatljivi i modno osviješteni na svakom koraku koji napravimo.

U nastavku pogledajte galeriju s naših 13 favorita koji će vam postati omiljeni accessories ovog ljeta, a i duže.