FOTO by Deadline

Zabava

Mama postala viralni hit s inovativnim načinom rezbarenja bundeve

Krešimir Šustić 29. listopada 2020.

Savršeno rješenje koje obećava uštedu truda i vremena

Noć vještica je jedna od najluđih noći u godini koja baš i nije toliko aktualna u Lijepoj našoj, no svake godine sve više mladih prihvaća tradiciju maskiranja u strahovite likove.

Ove godine nećemo biti u mogućnosti prisustvovati organiziranim zabavama, no svejedno ćemo se moći zamaskirati kako bi napravili vlastiti ugođaj u svom domu.

Osim vještia, pauka i vampira, jedan od “zaštitnih znakova” Halloweena je i bundeva, koju izrezbarujemo u originalnim oblicima kako bi dekorirali interijere i eksterijere u kojima boravimo.

Svatko tko je to barem jednom radio, zna koliko je mukotrpno vaditi unutrašnjost, te shvaća da je za tu radnju potrebno izdvojiti određeni dio vremena.

Kako bi si olakšali taj proces, bacilli smo se u potragu i prošvrljali internetom u nadi da ćemo pronaći olakšavajući način koji ne zahtijeva toliko truda.

Jedna mama je podijelila hack na Facebooku u kojem pokazuje kako se u pet minuta bez puno truda i uz pomoć kućnog miksera na brzinu možemo riješiti unutrašnjosti.

Proces je uistinu jednostavan, namjestite nastavke za miješanje točno do ruba, tako da sastružu komadiće, a zatim samo izvadite unutrašnjost koja će postati skroz kašasta.

Nakon što je pjenjačom krenula prema buči, Nina je uzela plastičnu žlicu i uklonila opuštenu unutrašnjost bundeve.

Otkako je objavila post, postala je viralan hit s preko 14 000 dijeljenja i preko 2000 komentara impresioniranih gledatelja.

Mi ćemo ovog vikenda definitivno primijeniti genijalan hack, a vi?