Njega kose

“Malo sam si roza!” Marijana Mikulić promijenila boju kose!

Antonija Andabak 20. siječnja 2019.

Ponovila se novom bojom kose za dupli rođendan supruga i sina!

Glumica Marijana Mikulić prije par je dana iznenadila javnost kada je povodom aktualnog #tenyearschallenge objavila najizazovniju fotografiju do sada, duge tamne kose, u crvenom sexy kostimu. Malo je reći da su pratitelji, baš kao i mi, ostali paf!

Marijana je bila i ostala jedna od cjenjenijih glumica hrvatskog glumišta bez ijednog skandala, rodila je troje djece, a zadnji sin Jakov, na svijet je stigao prije nepuna četiri mjeseca.

Prije rođenja trećeg djeteta, i Marijanu je uhvatila manija promjene frizure, a ujedno i olakšavanja majčinskih obaveza, pa je drastično skratila skosu i promijenila boju iz tamnosmeđe u gotovo platinastu.

Prije  dva dana, odlučila je još jednom počastit se promjenom i u frizerskom salonu “okinula” fotku te napisala:“Malo sam si roza”.

View this post on Instagram

😳🍭 Malo sam si roza 🤭

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

Baš kad smo kao laici pomislili da će postati preslatka s pink pojom, objavila je divnu obiteljsku fotografiju, a na njoj Marijana u svom izvornom izdanju, prelijepa kao brineta!

U opisu dvostrukog rođendanskog slavlja napisala je doista dirljivu poruku:”Sve je lipo, i uloge, i fotkanje, reklame, titule… Sve je to lipo, da nije ne bi to radila.
Al ovo, meni je ovo sve!Hvala ti Bože!”

Divna glumica time je rekla sve…