Dekor

Maleno klupko sreće dolazi u obliku sukulenata iz Emmezete za 12,99 kuna!

Viktoria Mikulić 14. kolovoza 2020.

Sretan i topao dom uz njih postaje još ispunjeniji...

S dolaskom nove sezone koja nas uskoro očekuje, svi lagano počinjemo razmišljati o novoj garderobi kojom ćemo upotpuniti ormar, a najčešće nas tada uhvati i želja za uređivanjem interijera.

Naravno, to ne mora biti ništa apstraktno, dovoljno je tek pokoju sitnicu promijeniti kako bi ambijent zasjao u novom ruhu.

Primijetili smo da jedan običan detalj toliko puno može značiti za neki prostor. Netko je zaljubljenik u slike, drugi će se opredijeliti za okvire ili suvenire s putovanja, no ono što svaki kutak našeg doma definitivno osvježava su biljke.

Netko je spreman potrošiti pravo bogatstvo za egzotičan cvijet, dok je drugima i običan kaktus savršen dekor.

Postoji i ona skupina kojoj su na prvom mjestu sukulenti koji izgledom očaravaju, a koji su stvoreni za sve koji se ne stignu previše baviti živim biljem.

Uz atraktivne primjerke po cijeni od 12,99 kuna koje smo pronašli na policama Emmezete, postat ćete pravi kolekcionari sukulenata.

Koji god odabrali, nećete pogriješiti jer je svaki poseban na svoj način, a dodatno atraktivnima ih čini i jutena teglica u kojoj se nalaze.

Ne propustite pri povratku s godišnjeg odmora svratiti u jednu od njihovih prodavaonica i priuštiti si jedan od tri božanstvena artikla koji će obogatiti vašu dnevnu sobu, kuhinju, ured ili kupaonicu.

Prošlog vikenda bili su na dodatnom sniženju tako da svakako pratite aktualnosti putem linka, jer možda vas i ovog puta iznenade.