FOTO by Instagram @nanula @majasuput @nevenarendeli

Poznati

Maleni slatkiši dočekali fašnik u kostimima omiljenih junaka

admin 01. ožujka 2022.

Elza, Ana, Zlatokosa, Dobra Vila... povećana doza slatkoće

Danas je Fašnik, vesel je dan, dajte nam nešto i idemo van… Danas će ova pjesma odzvanjati u većini haustora i dvorišta jer došao je dan kada se veliki i mali maskiraju u svoje omiljene kostime i šire veselje pjesmom na svakom koraku.

Nekada smo Fašnik obilježavali običnom maskom koja nam je prekrivala samo lice, no danas su maškare “full” opremljene od glave do pete, kako bi što vjerodostojnije predstavile svog lika.

Društvene mreže danas su preopterećene slatkoćom jer je sve puno fotografija mališana čije su mame uložile dodatan trud kako bi maska bila što bolja. Ako možemo unaprijed zaključiti i ove godine popularne su princeze, a Ana i Elza iz snježnog kraljevstva glavni su favoriti.

Maja Šuput bila je pod najvećim pritiskom budući da je ovo prvi Bloomov Fašnik. Odabir maske je ključan, ali ovog puta čak i odlučna Maja nije mogla odlučiti. Odabir je bio između kostima pijetla i dinosaura, a Maja je od svojih pratitelja tražila da pomognu u odabiru.

“Prvi fašnik zahtijeva bar 2 outfita!!! Pijetao ili Dino – koji mu bolje stoji?”

Nevena Rendeli nije imala toliko brige oko odabira koliko oko ispunjavanja zahtjeva sve svoje tri princeze. Dvije su ponosno osvanule u kostimima poznatih princeza iz animiranog filma “Snježno kraljevstvo”, dok se treća odlučila za nešto tradicionalniju princezu nešto starijih bajki.

“Ana, Elza i Zlatokosa (tako ona kaže) spremne su za maškare, a ja se nadam profinjenijem ukusu kad odrastu”.

Nataša Janjić ovog se jutra probudila uz Princezu Elzu i Chasea – glavnog junaka animirane serije PAW Patrol.

“I woke up with Elsa & Chase in my bed”.

Marijana Batinić svoju je “Dobru vilu” otpratila na školski maskenbal te se prisjetila kako je bilo prije pet godina kada je Ena imala kostim Crvenkapice.

Foto: Instagram@marijanabatinic

Sigurni smo da će kroz dan pristizati još slatkoće na društvene mreže, ali mi smo uhvatili one koji su rano ranili te svijetu predstavili svoje princeze i crtane junake.