FOTO by Instagram @adrianadurdevic

Poznati

Maleni Mauro proslavio svoj prvi rođendan – veselje u obitelji Ćaleta Car!

Daria Lovrić 24. kolovoza 2022.

Adriana i Duje-Ćaleta Car obilježili rođendan sinčića – „Živote naš, hvala ti za najljepših 365 dana“

Ponosni roditelji, Adriana i Duje-Ćaleta Car proslavili su prvi rođendan svog sinčića Maura. Adriana, prije svega majka, pravnica i supruga nogometaša Duje, na svom je Instagram profilu podijelila fotografije s proslave sinovog rođendana.

„Živote naš, hvala ti za najljepših 365 dana u životu. Hvala ti za sreću , radost, ljubav , nježnost i veselje koje si donio. Neizmjerna ljubav koja se riječima ne može opisati ! Sretan ti rođendan srce mamino.“ – napisala je Adrijana ispod niza fotografija na kojoj maleni Mauro pozira uz tortu.

Na fotografijama, na kojima Adriana pozira sa sinčićem i suprugom nalazi se predivno dekoriran prostor, uređen u šumskoj tematici. Ukrašen zelenim i bež nijansama balona, cvijeća, plišanim igračkama idealan je izbor za proslavu prvog rođendana.

Predivna Adriana i maleni Mauro u maslinasto-zelenim outfitima savršeno su se uklopili u tematiku rođendana i zablistali na fotografijama.

Ispod objave, u kratkom periodu mnoštvo pratitelja pridružilo se čestitkama sretnoj obitelji: „Sretan rođendan Mauro“, „Veliki prvi rođendan“, „Preslatko“, „Mali frajer, sretan rođendan“, „Slatkiš“. I mi se pridružujemo čestitkama i malenom Mauru želimo sve najljepše!

Podsjetimo, Duje i Adriana vjenčali su se još u svibnju prošle godine, a početkom lipnja ove godine ponovili su bračne zavjete. Upoznali su se u Zagrebu, a u vezi su oko 5 godina. U međuvremenu su dobili malenog Maura te trenutno živi u Marseilleu gdje Duje igra za Olympique de Marseille.