FOTO by Instagram @marijanabatinic

Poznati

Malena Roza proslavila 2. rođendan – “Ti si naša učiteljica i najveća radost”

Daria Lovrić 19. rujna 2022.

Marijana Batinić objavila emotivnu poruku i fotografije sa slavlja kćeri Roze...

Poznata voditeljica Marijana Batinić ovog je vikenda imala poseban razlog za slavlje. Njezina mlađa kćerkica Roza proslavila je svoj drugi rođendan.

Preslatka Roza proslavila je rođendan uživajući sa svojim prijateljima, a predivna mama je sve zabilježila i podijjelila na svom Instagram profilu.

Drugi rođendan kćeri Roze

„Naša ‘pahuljica i Taz u jednom’ proslavila je 2. rođendan! Proletjele nam s ‘Uodom’ diii najteže i najljepše godine u našim životima“– napisala je Marijana ispod fotografija.

Marijana dalje u tekstu otkriva kako Roza ne spava cijelu noć stoga joj je zaželjela sljedeće – „Coci naš, želimo ti da si zdrava, sretna, voljena i da se uvijek smiješ tim svojim predivnim okicama i da konačno odspavaš snom pravednika cijelu noć – na radost svih svojih ukućana. Pucaj daleko, širi vidike, promatraj svijet kroz svoj dalekozor čistog dječjeg srca. Ti si naša učiteljica i najveća radost. Obožavaju te tata, mama, seka i Nole…i, naravno, prateća rodbina i prijatelji.“

Preslatka Roza ima i stariju sestricu Enu, stoga Marijani i njezinom suprugu Mateju u životu ne nedostaje razloga za sreću i veselje.

Vrlo ubrzo nakon objave počele su pristizati čestitke Marijaninih prijatelja, kolega i vjernih pratitelja.

Poznata voditeljica pravi je primjer balansa između obitelji i posla jer uspijeva sve držati pod kontrolom kako nijedna strana ne bi ispaštala.

Marijana je ovog ljeta započela snimanje nove sezone “Života na vagi” i ponovno će nove kandidate vidjeti kroz fizičke transformacije u tandemu s trenerskim dvojcem Edinom i Majom.