FOTO by PR

Make-up

Make up brend essence zapalio atmosferu na Cvjetnom trgu!

PR 06. travnja 2024.

Svi koji su se u podne nalazili u srcu Zagreba, imali su priliku dobiti novu besprijekornu maskaru koja pruža kraljevski osjećaj!

Kako bi obilježili dolazak nove revolucionarne kraljice svih maskara essence Call me Queen dramatic false lash effect maskare, make up brand essence organizirao je Flash Mob Dance event u samom centru Zagreba.

essence event bio je obogaćen dolaskom glavnih plesnih i influencer zvijezda, obučenih kao princ i princeza, koji su dodatno upotpunili čaroliju ovog događaja!

Pogledajte ples koji je sunčano popodne učinio još sunčanijim:

U glavnim plesnim ulogama bili su Paula Tonković i Marco Cuccurin uz 30ak talentiranih plesača. Ekipa je nenajavljeno zaplesala na punom Cvjetnom Trgu, demonstrirajući moć i kraljevstvo nove essence maskare.

Uzbuđenjima nije bilo kraja jer su prolaznici nagrađeni novom maskarom “Call Me Queen” kako bi mogli i sami ostvariti savršeni kraljevski look kod kuće!

Porazgovarali smo i s direktoricom marketinga Ivonom Hudan Vdović koja nam je otkrila glavnu poruku kampanje, dok nam je Marko Cucurin iskreno odgovorio na pitanje je li koreografija bila zahtjevna i kako su tekle pripreme. Također, otkrili su nam tko su za njih najveće kraljice u životu:

essence “Call me Queen” maskara više je od makeup proizvoda; to je samopouzdanje, snaga i sofisticiranost koja se krije u svakoj ženi.

Uz nju se svaka žena osjeća kao kraljica. Call me Queen dramatic false lash effect maskara vašim trepavicama daje dramatičan volumen i učinak produljenja koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, stoga otključajte svoj kraljevski mood i privucite znatiželjne poglede.

Nema sumnje da nas essence uvijek iznova iznenadi svojim kreativnim aktivacijama kao i trendi proizvodima. essence je postao jedan od najtraženijih makeup brendova u Europi.

essence nije samo popularan, već i postavlja trendove u industriji ljepote, a njegova prisutnost na TikToku dodatno pojačava njegovu popularnost.

Spremi se zauzeti svoje mjesto na tronu uz essence proizvode, a essence Call me Queen maskara je ključ koji otvara vrata tog kraljevskog puta.

Načuli smo da rasplesana essence obitelj ide dalje, sljedeća postaja joj je Sarajevo, pa Beograd i na kraju Ljubljana, essence royal family rules!

Neka tvoj pogled priča priču – priču o kraljici koja zna što želi i kako to postići.

#makebeautyfun #essencecosmetics #CallMeQueen #CallMeQueenRoadshow