FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Maja Šuput i Nenad Tatarinov proslavili 1. godišnjicu braka! Čestitamo!

admin 11. svibnja 2020.

Najživahnija pjevačica svom je odabraniku posvetila divnu objavu...

Kažu da je prva najteža, no nama se čini da je poznati par u njoj uistinu uživao. Prije točno godinu dana Maja i Nenad izrekli su sudbonosno DA na jednom od najluksuznijih imanja u Hrvatskoj, istarskoj stanciji Meneghetti.

Oni nisu jedini koji su se odlučili za ovo čarobno mjesto. Godinu ranije Franka i Vedran također su odabrali ovu premium destinaciju za najvažniji dan u životu.

Maja je svom mužu jutros posvetila divnu objavu, video snimku s njihovog vjenčanja i emotivnu poruku, a nismo mogli ne rastopiti se i na njegove riječi upućene njoj:

“11.05.2019. Hvala ti za bajku koja se dogodila prije točno godinu dana, hvala ti za bajku koja traje već 365 dana, hvala ti što si me tako brzo zavolio, zaručio, oženio… Sretna ti PRVA godišnjica braka i kao što si mi jutros rekao : ” Još sto pa opet”… Volim te!”

View this post on Instagram

Ono kad potpises najvazniji papir 💍💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Svi još uvijek pamtimo raskošnu i romantičnu vjenčanicu koju je dizajnirao Marko Grubnić, njezin dugogodišnji prijatelj i suradnik.

View this post on Instagram

Ready or not , here i come 💍💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Glazbena diva nerijetko nas počasti fotografijama koje govore više od tisuću riječi. Ako netko zaista zna maksimalno uživati, to je definitivno ona i drago nam je da je pronašla svoju srodnu dušu i najveću podršku.

Poznata plavuša u proteklih se godinu dana otputila sa svojim mužem na nekoliko svjetskih lokacija o kojima mnogi mogu samo sanjati, poput Maldiva i Balija.

View this post on Instagram

Good morning Bali 🌴🌴🌴

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Iako je u protekla dva mjeseca morala stati s društvenim događanjima i provoditi vrijeme u svoja četiri zida kao i svi mi, uopće ne sumnjamo da joj je to palo teško budući da uz sebe ima osobu koja je beskrajno voli.

Sretnom paru čestitamo na 1. godišnjici braka i nadamo se da je ovo zaista tek početak jedne prelijepe ljubavne priče…