Film

MA – horor nakon kojeg ćete paziti kod koga idete tulumariti!

Engineer 20. svibnja 2019.

Simpatična "MA" postat će vam najbolja prijateljica, a onda će vas uništiti...

Što napraviti kada si teenager i želiš ludi tulum u prostoru kojeg nemaš s hrpom alkohola kojeg ne smiješ kupiti jer nisi punoljetan? Jedno od rješenja je upoznati simpatičnu susjedu srednjih godina kod koje ćete tulumariti i koja će vam nabavljati alkohol. Zvuči savršeno!

Upravo ta savršena kemija simpatične susjede Sue Ann i lakovjernih teenagera radnja je novog horor filma “MA” koji u kina dolazi krajem mjeseca.

Oskarovka Octavia Spencer je Sue Ann – povučena žena iz Ohioa. Jednog dana prilazi joj Maggie (Diana Silvers), nova teenagerka u gradu, sa zamolbom da kupi alkoholno piće za nju i njezine prijatelje.

U tome Ann vidi priliku za stvaranje prijateljstva s novim mladim ljudima. Osim kupnje pića teenagerima nudi i svoju kuću, tj podrum kao mjesto za partijanje.

No, da bi mogli uživati u tim privilegijama moraju poštivati 4 jednostavna pravila:

1) Jedan od sudionika tuluma mora ostat trijezan
2) Ne smiju psovati
3) Ne smiju se penjati na kat kuće
4) Moraju je zvati “MA”

Gledajte, znamo da teenageri vole cugati, ali ako vas neka žena pozove da cugate kod nje doma, u podrumu, i pritom vam da nekoliko jezivih pravila, možda biste trebali pobjeći iste sekunde. To je samo naše mišljenje!

Uskoro se svakodnevno partijanje počinje pretvarati u opsesiju i noćnu moru kako “MA” – Sue Ann počinje pokazivati svoju zlokobnu stranu, te se njezin podrum iz najboljeg mjesta za partijanje u gradu polagano počinje pretvarati u najgore mjesto na svijetu.

Ovaj psihološki triler dolazi od istog producenta filmova “Get out” i “Happy death day“, a ako je suditi po njima očekuje nas dobra horor priča.

Film u hrvatska kina stiže 30.05.

#horor IGRA DARIVANJA

U suradnji s Editus, darujemo 2×2 ulaznice za horor MA koji idućeg tjedna stiže u hrvatska kina. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice 1×2 ulaznice za horor ‘MA’ su Lana Krnic i Hrvojka Sunjic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.