FOTO by Instagram @barefootbookseller

Putovanja

Luksuzni resort na Maldivima zapošljava “knjiškog moljca”

admin 25. rujna 2020.

Poznaješ nekog tko obožava knjige, sunce, more i pješčanu plažu?

I taman kad se psihički spremamo na jesen, zimu, sivilo i hladnoću koji su pred nama pronašli smo oglas za posao koji vas može riješiti svih muka.

Luksuzan resort na Maldivima upravo je raspisao natječaj za posao koji obuhvaća vođenje knjižare i pisanje bloga o knjigama.

Iako nadimak “knjiški moljac” ne zvuči nimalo primamljivo, svi vi koji ste se našli prozvano možete biti sretni, jer vam se nudi prilika života.

Čitajući opis radnog mjesta imali smo dojam da sanjamo, ali osim vođenja knjižare imat ćete puno vremena za uživanje u svim prirodnim ljepotama Maldiva.

Ako ste mislili da će vam tijekom radnog vremena biti monotono i dosadno, ne brinite, ova knjižara ima idealnu lokaciju na bijeloj pješčanoj plaži, tako da će vam raspoloženje uvijek biti na maksimumu.

Ovo radno mjesto je u trajanju od 6 mjeseci što je sasvim dovoljno za zaraditi, odmoriti se te uživati na jednoj od najljepših plaža na svijetu. Prije odlaska, sretni zaposlenik će morati proći kratki tečaj, ali ništa što bi vas moglo demotivirati za prijavu.

Svi bivši zaposlenici imaju samo riječi hvale za ovaj posao i tvrde da im je to šestomjesečno iskustvo koje nikad neće zaboraviti.

Ako vas je ovo radno mjesto motiviralo, ili poznajete nekog knjiškog moljca kojeg bi ideja razveselila pročitajte PRIJAVNICU i prosudite da li je ovaj rajski posao baš za vas.