FOTO by Instagram @immollyjane @milakunix_

Film

Luckiest Girl Alive – uskoro nam dolazi napeti triler s Milom Kunis

admin 01. ožujka 2022.

Adaptacija istoimenog romana Jessice Knoll iz 2015. godine

Netflix je na svoj popis visokoprofilnih trilera dodao još jedan naslov u kojoj produkciju i glavnu ulogu uzima Mila Kunis. Film Luckiest Girl Alive adaptacija je istoimenog bestselera autorice Jessice Knoll, a kako doznajemo, snimanje je nedavno završilo i sve je spremno za planiranje početka prikazivanja.

Sigurno je da će film stići ovog proljeća, a u nastavku donosimo sve zanimljivosti.

Kao što smo već spomenuli, Luckiest Girl Alive adaptacija je istoimenog najprodavanijeg romana autorice Jessice Knoll objavljenog 2015. koji je od tada prodan u više od milijun primjeraka i preveden je na 38 različitih jezika.

U knjizi, Ani FaNelli ima sve: glamurozan posao u sjajnom časopisu, zavidnu figuru, hrpu modnih krpica i zgodnog zaručnika iz ugledne obitelji plave krvi. Kako se bliži njezino vjenčanje, producent dokumentarnih filmova poziva Ani da progovori o jezivom incidentu koji se dogodio dok je bila tinejdžerica u prestižnoj školi Bradley. Odlučna jednom zauvijek ušutkati šapat svih sumnji i okrivljavanja, Ani mora pažljivo odvagnuti svoje mogućnosti, jer bi iznošenje cijele istine moglo uništiti savršenu sliku života na čijem je stvaranju toliko naporno radila.

Snimanje je započelo u srpnju prošle godine, a od 14. kolovoza film je ušao u fazu postprodukcije. Prve informacije govore da bi film trebao krenuti s prikazivanjem u proljeće, ali točan datum još nije poznat.