Dekor

Loveano design – jedinstveni okviri kao uspomena za cijeli život!

Viktoria Mikulić 30. siječnja 2018.

Vaši najradosniji trenuci od sada mogu biti zauvijek zabilježeni…

Loveano design – Svatko od nas je u svom životu doživio neke posebne trenutke koje će zauvijek pamtiti, poput vjenčanja, rođenja djeteta, prvog dana vrtića i škole ili useljenja u novi stan. No svjesni smo da zbog užurbanog života sjećanja ponekad izblijede i zato je dobro uz sebe imati mali podsjetnik koji će nas vratiti u to doba i odmah nam izmamiti osmijeh na licu.

Loveano design

Loveano design naziv je predivnog brenda koji je nastao prije otprilike godinu dana. Ideja je došla sasvim spontano. Uređujući sobu za svoje dijete, kao i svaki roditelj, kreativka Marina htjela je sačuvati najljepša sjećanja proživljena sa svojim djetetom, kao što je slikica s prvog ultrazvuka i prvi zubić. Budući da oduvijek obožava stvarati, osmislila je nešto potpuno originalno, okvire s najljepšim trenucima, a takav se poklon s ničime ne može mjeriti.

Loveano design

Htjela je da prvi okvir bude pomalo razigran pa je odabrala ono što najviše voli, a to su slonići i baloni. Tako je nastao predivan okvir gdje slonić drži snop šarenih balončića. Iako je u početku sve ovo zamišljala samo kao hobi, naišla je na jako puno pozitivnih reakcija od svojih najbližih koji su je potaknuli da ozbiljno zasuče rukave i baš kao i njih, počne uveseljavati i ostale ljude svojim malim rukotvorinama.

Loveano design

Nema ljepšeg nego kada voliš ono što radiš jer onda i konačan rezultat ne može izostati, a na ovim okvirima se itekako vidi uložen trud i ljubav prema tom poslu. Otkrila nam je da je u svemu tome najvažnije slušati sugestije svojih kupaca jer njihovo zadovoljstvo ipak je prioritet. Zapravo joj njihove zamisli dodatno pomažu jer zajedničkim snagama na kraju ispadne nešto jedinstveno.

Svaki dan se rađaju i neke nove ideje koje će ova kreativka zasigurno uspješno realizirati u skoroj budućnosti. Trenutno radi na tome da slova koja se koriste u okviru također budu isključivo njezinih ruku djelo, tako da kompletan okvir bude ručni rad. Također, u planu je proširenje ponude okvira, boja i veličina, a ideja što staviti unutar okvira ne nedostaje.

Loveano design

Dimenzija okvira je 23x23cm, debljina okvira je 4cm. Okvir može samostalno stajati na policama, a može se staviti i na zid. Također kupci mogu slati svoje slike koje uokviri uz različite tekstove i ukrase po željama. Moguća je izrada okvira za apsolutno sve prigode.

Ako za svoje najmilije želite nešto potpuno drugačije, što će zauvijek ostati u njihovom srcu, onda su Loveano design unikatni okviri nepogrešiv odabir.
Za detaljnije informacije o čarobnom brendu Loveano design, posjetite njihovu Facebook stranicu ili Instagram profil.

#personalizirana IGRA DARIVANJA

U suradnji s Loveano design, jednu sretnicu nagradit ćemo personaliziranom okvirom (dobitnica će sama moći odabrati izgled okvira). Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica personaliziranog okvira je Ivona Varzić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.