FOTO by Sinsay

Elegant

Ljupki taburei uz koje će dječja soba izgledati kao iz bajke!

Daria Lovrić 22. prosinca 2023.

Sinsay neodoljivi primjerci u obliku omiljenih plišanaca!

Božić je iza ugla, a mi uz pečenje kolačića, dekoriranje doma, poslovne obaveze jurimo shopping centrima i tražimo poklone. Ako ste i vi od onih koji sve obavljaju u zadnji tren, dopustite da vas inspiriramo.

Sinsay tabure – 12,99 EUR

U novom Sinsay home asortimanu pronašli smo preslatke taburee za dječju sobu koji će oduševiti mališane i izmamiti osmijeh na njihova preslatka lica.

Sinsay tabure – 12,99 EUR

Uređenje dječje sobe jedan je od naših najdražih pothvata, a kako odrastaju i sami stvaraju osjećaj za lijepo i ljubav prema određenim figurama i dizajnu.

U Sinsay stigla nova izdanja taburea!

Prilikom odabira taburea, važno je uzeti u obzir sigurnost, kvalitetu materijala i udobnost kako bi dijete moglo sigurno uživati u svom prostoru.

Sinsay tabure – 12,99 EUR

Taburei dolaze u različitim oblicima i bojama, prilagođeni su djeci kako bi im pružili udobnost i funkcionalnost, a Sinsay kolekcija dolazi u obliku njihovih omiljenih plišanaca.

Pronašli smo četiri preslatka primjerka u obliku pande, koale i pingvina koji dolazi u čak dvije boje – crnoj i ružičastoj.

Sinsay tabure – 12,99 EUR

Ako ste u potrazi za najoriginalnijim dodacima za dječju sobu koji pršte od slatkoće, obavezno zavirite u Sinsay asortiman i na božićno jutro razveselite svoju dječicu.