FOTO by Sinsay

Dekor

U Sinsay stigla nova izdanja taburea!

admin 31. svibnja 2021.

Autor teksta: Roberta Bajsić

Nema boljeg osjećaja, no kada nakon napornog radnog dana dođemo kući, raskomotimo se, te se posvetimo sebi i mentalno-fizičkoj relaksaciji. Neki od omiljenih načina opuštanja mnogih zasigurnosu uz omiljeni film ili seriju na Netflixu ili ispijanje šalice čaja ili dobre čaše vina uz omiljenu knjigu, pritomuvaljeni u ugodnu fotelju.

Pogotovo je zadovoljavajuće, naravno ukoliko ga imamo, umorna stopala nasloniti na meki, udobni tabure. Upravo su se za takav idilični scenarij post-radne relaksacije pobrinuli dizajneri iz Sinsayja, te nam priredili novu kolekciju udobnih, ali i nadasve oku privlačnih taburea.

U nastavku vam donosimo naše favorite!

Za sve ljubiteljice i ljubitelje prirodnih materijala izdvojili smo ovaj pleteni bež tabure sačinjen od morske trave, kokosa i pamuka. Izvrsno će se uklopiti u prostore nježnih, neutralnih tonova, a fantastično izgleda i u kombinaciji sa zelenilom sobnoga bilja!

129,90 kuna

Malo više chic varijante utjelovljene su u ovim šarmantnim, okruglim tabureima sive i pastelno roze boje, te u crnom tabureu sofisticiranog dizajna u veluru.

Posebno su nam se svidjeli taburei sa spremnikom jer osim elegantnog izgleda imaju i funkcionalnu ulogu, te su uvijek nadohvat ruke za pospremiti modne časopise, svijeće ili nešto treće!

Ovaj primjerak taburea odlikuje jednostavan dizajn i pristupačna cijena!

49,90 kuna

Kao što vidite iz priloženoga, Sinsay taburei odličan su ukras svakom dnevnom boravku, potporanj svim umornim stopalima, a i ukoliko imate mačku, sigurni smo da će ga i ona zavoljeti kao mjesto za popodnevni drijemež.

Mislite li nabaviti sebi jedan primjerak, požurite, jer pristupačne cijene i moderan dizajn njihovih proizvoda uvijek brzo isprazne police Sinsayja!