FOTO by Temu

Dekor

Ljubiteljice torbica zaljubit će se u ove keramičke šalice

admin 26. ožujka 2024.

Od sada jutarnje kavice ispijamo u šalicama oblika omiljenog modnog dodatka

Od svih modnih aduta, torbice i cipele su oni koji najviše utječu na našu bilancu tekućeg računa i spadaju u one stvari za koje ćemo reći – baš mi treba još jedan par!

Ovisnice o cipelama mogu odahnuti jer ovaj put fokus je na torbicama, ali ne onima koje će upotpuniti naše proljetne outfite već jedne sa sasvim drugačijom namjenom.

Foto: Temu

Upravo smo pronašli šalice u obliku torbice gdje će vaš omiljeni modni dodatak biti s vama od prve jutarnje kavice do posljednje tople čokolade prije spavanja.

Njihov oblik podsjeća na mini elegantne torbice koje nosimo na svečanim događanjima i nema razloga da sav luksuz takvih događanja pretočite u ispijanje vašeg omiljenog jutarnjeg napitka.

Foto: Temu

Dolaze i s podtanjurićem i elegantnom žličicom koja cjelokupan doživljaj podiže na kraljevsku razinu.

Sigurno smo da će ova šalica nesvjesno djelovati na vas i slati vam skrivene, subliminalne poruke da je možda danas dan da kupite novu torbicu, stoga treba biti oprezan uz dozu samokontrole.

Foto: Temu
Foto: Temu
Foto: Temu
Foto: Temu

Dolaze u nekoliko boja od kojih nam je najljepša ona u ružičastoj boji, a na vam je da pronađete svoju omiljenu. Pronašli smo ih unutar Temu web trgovine po cijeni od 12.44€.