FOTO by Instagram @worldofsweets.de

Dom

Ljubitelji ste Ferrero Küsschen pralina? Čokoladni poljupci stižu u brownie verziji!

Daria Lovrić 21. prosinca 2023.

Stiže divna vijest za sve koji vole poznate slatke zalogaje!

Ferrero Küsschen iliti mali poljupci su čokoladne praline tvrtke Ferrero koje se sastoje od cijelog prženog lješnjaka, punjenja od kreme od lješnjaka s biljnim uljem i hrskavog omota od mliječne čokolade.

2023. je na zalasku, a popularni brendovi već su nam najavili novitete za iduću godinu. Osim što pretpostavljamo da će ljeto 2024. biti vruće i donijeti mnoštvo noviteta i ukusnih slastica neki od brendova već su nam obećali slatku i uzbudljivu jesen.

Volite Ferrero Küsschen? 

Popularni brend slatkiša Ferrero najavio je limitirano izdanje Ferrero Küsschen Brownie.

Jesenski poljupci punjeni kremom od čokolade i komadićima brownie kolača novost su koja nas je oduševila i zbog koje smo već krenuli s odbrojavanjem.

Ferrero svake sezone svoje vjerne kupce iznenadi vrlo posebnim izdanjima poljubaca, a posljednjih nekoliko godina mogli smo uživati u ljetnim poljupcima à la stracciatella, ljetnim poljupcima à la cheesecake te čokoladnim poljupcima inspiriranim kremom od vanilije i keksića.

Iako još nemamo informaciju hoće li ugledati svjetlo dana u našim trgovinama, ukusne praline s dodatnom porcijom čokolade bit će službeno dostupne u Njemačkoj.

Ferrero Küsschen savršen je za dijeljenje i uživanje s prijateljima i obitelji. Ne sumnjamo da nekoga od rodbine ili prijatelja imate baš tamo, stoga ih nekoliko puta do rujna podsjetite koji biste poklon voljeli primiti poštom.