FOTO by nextdirect.com

Dekor

Ljubitelji „Plejke“ imamo nešto za vas!

Una Lora Banjac 12. travnja 2024.

Ne, ne radi se o još jednoj igrici…

PlayStation je robna marka za videoigre koja se sastoji od pet kućnih konzola za videoigre, dva ručna računala, medijskog centra i pametnog telefona, kao i online usluge i više časopisa.

Definitivno ne postoji osoba koja nije čula za super poznatu „plejku“ i koja nikada nije odigrala barem jedan „gejm“.

S obzirom na to da su današnja djeca od malih nogu srasla s tehnologijom, kompjutorima i pametnim telefonima – ne čudi da im je igranje igrica jedna od dražih zanimacija.

nextdirect.com

Iako postoje pobornici koji su strogo protiv igranja igrica, s druge strane one zaista jačaju kognitivne sposobnosti djece i razvijaju ih u nekom drugačijem smjeru od onog kakvim smo se razvijali mi kojima tehnologija nije bila “na dohvat ruke”.

nextdirect.com

No, naravno, sve pa tako i igrice – trebaju biti umjerene da se ne bi razvila ovisnost i da bi djeca ostala u kontaktu s realnim svijetom koji ih okružuje.

nextdirect.com

Ono što će poprilično razveseliti gejming klince su police u obliku PlayStation konzoli. Naime, radi se o tri različite police koje se mogu lako namontirati na zid i koje mogu poslužiti kao upečatljiv home dekor u dječjoj sobi, ali i u sobi odraslih ljubitelja i ljubiteljica svjetski poznate „plejke“.

Visina ovih polica je 40 cm, dubina 32 cm, širina 13 cm, a mogu se naručiti preko nextdirect.com stranice po cijeni od 48 €.