Iće & piće

Ljubitelji Cheddar sira, McDonald’s poslužuje pozamašnu posudicu omiljenog umaka!

Viktoria Šafranić 16. prosinca 2020.

Za sve kojima ni dupli cheese nema dovoljno sira...

Sigurni smo da postoje ljudi u vašoj blizini koji su vječni zaljubljenici u sireve, bez obzira bili to mekani, polutvrdi, tvrdi sirevi ili kremasti namazi od sira, a ako smo u pravu, hitno biste ih trebali obavijestiti o ovom rastopljenom čudu.

Nadalje, ako svaki vaš posjet kinu ne može proći bez nezaobilaznih nachosa i najdražeg dipa od sira, i uvijek ste razmišljali kako bi bilo odlično da burger možete umočiti u taj senzacionalan umak, sličan se upravo pojavio u McDonald’su.

Ako ikad budemo imali priliku otići u Brazil, McDonald’s će nam biti prva stanica. Zašto? Pa, lanac brze hrane upravo je lansirao posudu s rastopljenim cheddar sirom zbog u koju ćete odmah htjeti uroniti omiljen burger, pomfrit, chicken nuggetse i slično.

“Što ako napravimo bazen od cheddara …?” službeni McDonald’sov profil na Instagramu u Brazilu objavio je ovu vijest 8. prosinca i stvorio pravu pomutnju među zaljubljenicima u cheddar sir.

Ako nešto znamo, to je da sir čini sve boljim. Iako smo tužni što ova nova stavka izbornika nije dostupna u Hrvatskoj, već sad razmišljamo s kime možemo razgovarati da bismo to promijenili? Jer ne vjerujemo da je nemoguća misija nadopuniti i našu ponudu.

Naravno, uvijek postoji i alternativa – otići do omiljenog kina i zatražiti sličnu posudicu, a potom se uputiti u McDonald’s i ‘uroniti’ svoj dnevni menu u sir. Također, možete se okušati i sami u pripremi burgera i topljenog cheddar sira, čijih recepata je prepun Internet.