Moda

Ljetne Vansice ukrašene su tratinčicama u duginim bojama!

Viktoria Mikulić 02. srpnja 2020.

Ljubav na prvi pogled...

‘Voli me, ne voli me, voli me, ne voli me…’ – svi se rado prisjećamo djetinjstva i dana koji su bili ispunjeni igranjem, trčkaranjem, smišljanjem nepodopština s prijateljima iz ulice i branjem najmirisnijeg cvijeća.

Svako dijete znalo je za tratinčicu i maslačak, omiljeno cvijeće koje smo pronalazili u dvorištu ili obližnjim parkovima i livadama, a svaka djevojčica čupkala bi latice uz spomenute riječi ili od istih izrađivala vjenčiće za kosu.

Stoga nije iznenađujuće da nam tratinčice i dan danas, kada smo odrasli poslovni ljudi, izmame širok osmijeh na licu. Mnogi brendovi upravo taj motiv koriste kao detalj za svoje kolekcije, a nedavno je i Vans prepoznao važnost ljupkih tratinčica i ukrasio njima nove tenisice.

Kultni Vans model s visokom platformom dolazi u bijeloj boji koja je kompletno ukrašena tratinčicama u duginim bojama, a koje su dodatno dočarane glitterom.

Savršene su za nošenje preko dan uz traperice ili vruće hlačice, casual kombinezon ili neku ležerniju haljinu.

U nama su probudile ono neiskvareno dijete koje je znalo samo za radost i smijeh, a to je sasvim dovoljan poticaj da ih čim prije nabavimo te si maksimalno razvedrimo ovu tmurnu godinu.

Novi i upečatljiv Vans model s tratinčicama pronašli smo na njihovoj službenoj stranici.