Film

Ljetna pozornica Tuškanac: Iskupljenje u Shawshanku i brojni drugi filmski naslovi!

Viktoria Mikulić 26. lipnja 2023.

Ljetna pozornica Tuškanac već je godinama u ljetnim mjesecima nezaobilazno mjesto ljubitelja filma i kulture.

Svakog ljeta rado se vraćamo na Ljetnu pozornicu Tuškanac, koja kroz nekoliko tjedana prikazuje hvaljene filmove različitih žanrova. Među njima su i neki stari hitovi koje smo već imali priliku vidjeti, ali i neki europski noviteti koji nikada nisu stigli u naša kina.

Filmski program sastoji se od suradnje s filmskim festivalima, a od 2017. vlastiti program Centra za kulturu i film Augusta Cesarca s nazivom “Film u šumi” dio je cjelokupnog filmskog programa koji se prikazuje tijekom ljetne sezone. Centar za kulturu i film Augusta Cesarca je korisnik Ljetne pozornice Tuškanac od kraja 2016. godine.

Ljetna pozornica Tuškanac donosi nekolicinu uspješnica u narednih 10 dana…

Posebno nas se dojmio Fantastic Zagreb Film Festival – Jeziva bića, folk mitovi i legende, futurističke priče, paralelne dimenzije, psiho-heroji i jedan vrlo poseban Bill. Zajednički nazivnik? Nadnaravno dobar filmski doživljaj. I naravno – Fantastic Zagreb film festival 2023.!

Ovdje možete pogledati cjelokupni PROGRAM, a u nastavku donosimo nekoliko filmova strave koji vas čekaju u idućih tjedan dana: omiljeni naslov Iskupljenje u Shawshanku, zatim horori Pearl, Kuckanje i Oni žive, kao i Ratovi Zvijezda, Brod za Busan, U zmajevom gnijezdu i Ptice.

Psssst… dobro je naglasiti kako komarci i krpelji već vrebaju, stoga ne zaboravite na adekvatnu zaštitu. Također, ljubimci su dozvoljeni stoga slobodno povedite svoju njuškicu.

###

Zbog nepredvidivih vremenskih prilika, ulaznice će biti moguće kupiti isključivo na dan projekcije (online i na blagajni kina). Sve projekcije započinju u 21:30, a ulaznice će biti dostupne online i na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac – za onu u petak po promotivnoj cijeni od 10 kuna, a za one u subotu i nedjelju po redovnoj cijeni od 30 kuna. Ulaznice obavezno čuvajte do kraja projekcije, kako bi ostvarili uvjete za povrat novca u slučaju prekida programa zbog vremenskih neprilika.

Za više informacija posjetite njihovu službenu stranicu https://ljepotu.hr/ i Facebook profil www.facebook.com/ljetnapozornicatuskanac!