FOTO by Podravka

Iće & piće

LINO LADA maslaci od kikirikija stigli na police!

Viktoria Mikulić 18. travnja 2024.

Kad od kikirikija tražiš više...

Stigla su dva nova Lino proizvoda u kojima možete jednako uživati kao u najsočnijem Lino Lada namazu. Možete ih mazati na palačinke, koristiti kao dodatak sladoledu i drugim desertima, kao brzinski snack ili dodatak smoothijima.

Predstavljamo vam LINO LADA kikiriki maslace u crunchy i creamy izdanju…

Uronite u bogati okus kikirikija uz novi Lino Lada Kikiriki maslac creamy, napravljen od 98 % kikirikija i upotpunjen svilenkastom teksturom koja se nježno topi u ustima.

Svaka žlica ovog kremastog maslaca otkriva intenzivan okus prženog kikirikija, a njegova glatkoća i kremoznost čine ga idealnim namazom za kruh, tost ili palačinke, dodatak smoothijima ili svim vrstama slastica.

Ovaj izvanredni namaz donosi čistu radost u svaki zalogaj jer je kikiriki više od hrane – to je ljubav na prvi zalogaj!

Otkrijte savršenu ravnotežu između kremastog i hrskavog uz novi Lino Lada Kikiriki maslac crunchy! Sastavljen od 98 % kikirikija, ovaj maslac ne samo da je izvor proteina i vlakana, već je i pravi užitak za nepce.

Svaka žlica donosi bogatstvo hrskavih komadića kikirikija, stvarajući teksturu koja se čarobno sljubljuje s vašim omiljenim zalogajima – bilo da ga jedete na žlicu, mažete na kruh, tost ili palačinke ili ga dodajete u različita slana i slatka jela.

Nije tajna da je kikiriki maslac mnogo više od običnog namaza – to je prava strast, pravo iskustvo okusa kojemu se uvijek iznova rado vraćamo.