FOTO by Lesnina

Dekor

Lesnina viseće ležaljke za samo 169,15 kuna

Krešimir Šustić 05. svibnja 2020.

Pravo je vrijeme da se malo odmorite od karantene!

Dolaskom proljeća i sunca, ljudi presele svoje živote na gradske ulice i prirodu kako bi uživali u čarima koje nam pruža ovo predivno godišnje doba.

Naravno, veća prednost je ako živite u kući i imate svoje dvorište u kojem provodite vrijeme sa svojim najdražima uz miris roštilja i zvukove najdražih pjesama.

Pošto se priroda probudila i pokazala nam svoje čari u najljepšem zelenom i šarenom izdanju, prava je prilika da krenemo na izlete koji nam donose nove avanture i mogućnost spajanja s istom.

Osim hrane i pića za uživanje na otvorenom, potrebno je misliti i o udobnosti kako bi se totalno mogli opustiti i stopiti s okolišem u kojem se nalazimo.

Deke su klasika za raznorazne piknike i izležavanja na predivnoj zelenoj travi, a za potpuni zen i osjećaj slobode omiljeni izbor su viseće ležaljke.

Tako smo se bacili u potragu za idealnim primjercima zbog kojih se nikada nećete željeti vratiti u kuću.

Oko za dekoriranje nas je odvelo na Lesnina web shop i oduševili smo se asortimanom koji nam nude. Napravljene od dijelova čvrste breze i razigranim veselim bojama tkanine donose veselje i udobnost u vaše dvorište ili vikend putovanje.

Izdržljivost im je do 120 kg, a površina ležanja 100 x 200 cm, što je dovoljno da utonete u san uz lagani povjetarac i cvrkut ptičica.

Ova četiri božanstvena modela možete nabaviti na LINKU za samo 169,15 kuna i otkriti totalno nov način opuštanja i uživanja.