FOTO by Instagram @globalfoodnews

Iće & piće

Leo čokoladica s okusom espressa rezervirana uz šalicu kave!

Viktoria Mikulić 17. rujna 2021.

Limitirano izdanje stvoreno za sve kavoljupce!

Kada bi se provela studija, istraživanje o osobama koje svaki dan piju kavu definitivno bi se pokazalo najmnogoljudnijim.

Ljubitelji kave na svijet gledaju drugačijim očima i bez obzira je li dokazano ili ne, kava nam zaista daje neizmjernu snagu. Jedan gutljaj nakon što otvorimo oči već je dovoljan da nas digne i pruži energiju za čitav dan.

Netko je ljubitelj čiste crne kave zvane espresso, drugi uživaju u šalici kave s dodatkom mlijeka i šećera, a netko će se opredijeliti za pjenasti cappuccino. O ukusima se ne raspravlja, svaka je kava priča za sebe, no sigurni smo da si barem ponekad uz istu priuštite kockicu čokolade.

Opet, nekome je Kinder najdraži, drugima Dorina, Milka ili LIndt, a mi smo pronašli jednu ukusnu čokoladu koja je rezervirana isključivo za posluživanje uz kavu.

Svatko od nas je barem jednom probao Leo čokoladicu, odnosno vafel proizvod s punjenjem okusa čokolade (25%) preliven mliječnom čokoladom s alpskim mlijekom (58%).

Iako je standardna zaista fina, ovaj novitet nam je još privlačniji, a posebice će razveseliti sve kavoljupce. Leo čokolada dolazi u limitiranom izdanju s okusom espressa i već ovog vikenda planiramo saznati je li i u kojem je od trgovačkih lanaca dostupna.

Prema saznanjima s Instagrama, osoba koja ju je isprobala opisala bi je ovako: “To je hrskavi „Kitkat style” vafel s finim krema punjenjem + okusom kave.”

Ako volite čokoladne vafle s okusom kave, ili jednostavno čokoladu ili kavu – ovo bi možda mogla biti vaša stvar.