Handmade

Lelsice – natikače domaćeg brenda koje dolaze u 9 različitih varijanti!

Viktoria Mikulić 05. lipnja 2018.

Inovativna domaća proizvodnja sa svjetskim odličjima!

Moramo priznati da smo oduvijek maštali o kupnji obuće koju bismo savršeno mogli kombinirati uz razne odjevne predmete poput jeansa, ležerne haljine ili svečanijeg outfita. U potrazi za savršenim ljetnim natikačama koji bi ispunile sva naša očekivanja kao što su udobnost, moderan dizajn i prihvatljiva cijena, naišli smo na inovativan proizvod domaćeg brenda Lels.

Ove natikače o kojima do sada nismo puno znali već su osvojile brojne svjetske medalje. Prvi put su predstavljene kao inovacija putem Saveza Inovatora Zagreba čiji su član.

Nagrađene su zlatnom medaljom za inovaciju 2016 godine na INOVA-BUDI UZOR 2016., zatim srebrnim odličjem na izložbi inovacija i novih dizajna “WIIPA” (Kaohsing-Taiwan) u konkurenciji 500 izložaka iz 26 država iz cijelog svijeta. Prošle godine su na Inova Osijek 2017 primili zlatnu medalju, a 2018.-e za sada čak dvije zlatne medalje, na Malaysia Technology expo 2018 te IASI, Rumunjska! Jednostavno impresivno…

Photo by: Sebastijan Carek

 

Pa po čemu su toliko posebne?

Budući da su izrađene od laganog i kvalitetnog drveta, koje djelotvorno utječe na tegobne i umorne noge, u njima ćete nesmetano hodati satima. Koža od koje je izrađeno gornjište je goveđa te je veoma kvalitetna i udobna za nogu, a za to su zaslužni pjenasti jastučići koji smanjuju mogućnost žuljanja.

Za razliku od većine, njihov potplat je izrađen od visoko kvalitetne VIBRAM gume koja pruža sigurnost i smanjuje buku. Ako ih nosite za večernji izlazak, više ne morate brinuti hoćete li nekoga probuditi jer ćete u njima koračati gotovo neprimjetno.

Ljetne Lelsice dolaze u kompletu s nekoliko promjenjiva gornjišta: jedan set sa crvenom, plavom i bijelom bojom, te jedan u puderasto rozoj, nude i nebesko plavoj nijansi. Oba seta omogućavaju čak 9 različitih kombinacija po želji, ovisno o vašem raspoloženju ili odjeći koju taj dan nosite.

Photo by: Mirjana Šarić

Ove predivne natikače već se sada prodaju ne samo u Hrvatskoj, nego i izvan granica Lijepe Naše. O konkurenciji ne brinu jer je svaki par ručno rađen i predstavlja unikat.

Trenutno se u ponudi nalaze natikače namijenjene ženama, a kako smo saznali od vlasnice brenda, za njih se najviše odlučuju pripadnice nježnijeg spola između 20-50 godina. Hoće li u skorijem planu biti i natikača namijenjenih muškarcima i djeci, nisu nam otkrili no jedno je sigurno, ovaj inovativan proizvod će zaživjeti.

Ako cijenite iznimnu kvalitetu i domaću proizvodnju, a pritom želite izgledati stylish, posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram gdje ćete nesumnjivo pronaći savršene natikače za sebe.

#inovativna IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Lels, jednu sretnicu nagradit ćemo inovativnim natikačama koje vam s 3 promjenjiva gornjišta (plavo, crveno i bijelo) omogućavaju 9 različitih varijanti. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica inovativnih Lels natikača Zorica Radoš Zvirac. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.