FOTO by AuVodka

Dom

Ledeni štapići s votkom HIT su ovog ljeta!

Daria Lovrić 10. kolovoza 2023.

Osvježenje u obliku pijanih ledenih sladoleda uz 5% alkohola ne djeluje nimalo bezopasno!

U ljetnom periodu osvježenje tražimo na svakom koraku. Ipak, najbolji recept za nezaboravno ljeto je dobra ekipa, hlad, more i hladne poslastice.

Osvježenje najčešće tražimo u hladnim pićima i sladoledu, međutim pronašli smo novitet koji objedinjuje i jedno i drugo.

Votka ledeni štapići kupina 1
Votka ledeni štapići kupina

Još od malih nogu naši omiljeni sladoledi bili su ledeni štapići. Zapravo je riječ o zaleđenom soku raznoraznih okusa, međutim sada smo pronašli verziju za odrasle koja je stvorena za vruće ljetne dane.

Dosad smo vam već imali prilike predstaviti Gin&tonic pink ledene štapiće, a sada je došlo vrijeme za one s votkom. Na tržištu se pojavio sličan sladoled, ali u elegantnom zlatnom pakiranju u čak dvije verzije.

 Votka ledeni štapići ananas
Votka ledeni štapići ananas

Ukusni ledeni štapići dio su asortimana brenda AuVodka koji nam stiže iz Ujedinjenog Kraljevstva. Popularni brend poznat je po svojoj kolekciji alkoholnih pića koje mijenjaju boji i raznoraznih dodataka.

Ovog puta obožavatelje je oduševio ledenim štapićima s votkom te okusom ananasa i kupine. Ovaj proizvod dolazi u tekućem obliku, koje je potrebno smrznuti prije upotrebe.

Sladoled za odrasle savršen je za ljetna izležavanja na plaži ili pool party s ekipom.

Cijena sladoleda iznosi £3.29, a možete ga škicnuti unutar AuVodka web trgovine, gdje ćete pronaći i ostatak kolekcije aromatiziranih votki uključujući ananas, trešnju, lubenicu, malinu, crno grožđe ili onu s okusom espressa.